FRI FRAGT V/KØB OVER 1500,-
OGSÅ SALG TIL PRIVATE
KIRKENS TOTALLEVERANDØR
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Gode råd til sommervarmen

Oprettet d.

Gode råd til sommervarmen

Nu hvor sommeren nærmer sig med solens varme stråler, er det vigtigt at tage ekstra hensyn og passe på dig selv og kirkegården. Vi ønsker at sikre, at I er godt forberedt til de kommende solrige dage, her er nogle vigtige punkter, I skal være opmærksomme på:

Beskyt dig mod solen:
Solens stråler kan være skadelige for vores hud, så det er afgørende at beskytte dig selv ordentligt. Husk at bruge solcreme med en høj faktor og påføre den regelmæssigt i løbet af dagen. Vælg gerne en vandafvisende solcreme, der er velegnet til udendørs arbejde. Sørg også for at bære en hat eller en kasket samt solbriller for at beskytte ansigtet og øjnene.

Klæd dig ordentligt på:
Når solen skinner stærkt, er det vigtigt at klæde sig passende på for at undgå overophedning og solskoldning. Vi anbefaler at bære behagelige og åndbare shorts samt en let t-shirt eller skjorte. Vælg gerne lyse farver, da de reflekterer solens stråler og holder dig køligere.

Vær opmærksom på vanding:
Den varme sommersol kan tørre jorden ud, så det er afgørende at opretholde en ordentlig vandbalance på kirkegården. Sørg for at vande blomster, buske og græsplæner regelmæssigt for at holde dem sunde og smukke. Til træerne kan I overveje brugen af vandingsposer, der kan sikre en gradvis vanding over længere tid. Dette vil hjælpe med at opretholde et behageligt miljø og bevare træernes sundhed.

Pas på dehydrering:
I det varme vejr er det afgørende at opretholde en god væskebalance for at undgå dehydrering. Husk at drikke nok vand i løbet af dagen og undgå overdreven indtagelse af koffeinholdige drikkevarer, da de kan virke vanddrivende. Tag regelmæssige pauser og find et skyggefuldt område til at slappe af og genopfriske dig selv.

Husk, at vi er her for at støtte jer i jeres arbejde. Hvis I har spørgsmål eller har brug for andre produkter til at beskytte jer mod solen og holde kirkegården smuk og velplejet end dem vi har i sortiment, er I velkomne til at kontakte os.

Vi ønsker jer en sikker og solrig sommer på kirkegården!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar