FRI FRAGT V/KØB OVER 1500,-
OGSÅ SALG TIL PRIVATE
KIRKENS TOTALLEVERANDØR
14 DAGES FORTRYDELSESRET

HANDELS-BETINGELSER

Generelle oplysninger:

RM Kirkeartikler
CVR-nr. 39138328
Søndergade 54
7441 Bording
+45 28 69 09 23

Priser:

Alle priser er angivet i danske kroner (dkk) eksklusiv moms og fragt, og følger virksomhedens gældende prisliste på det tidspunkt, hvor virksomheden bekræfter kundens ordre, medmindre parterne har aftalt andet skriftligt.
Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Betaling:

Betalingsbetingelserne er 14 dage netto, medmindre parterne har aftalt andet skriftligt.
Ved for sen eller manglende betaling, påregnes renter af det forfaldne beløb på 1 % pr. måned fra forfaldstid og til betaling sker.
Hvis kunden undlader at betale en forfalden faktura senest 14 dage efter at have modtaget skriftligt krav om betaling fra RM KIrkeartikler, forbeholder vi os ejendomsretten af det leverede indtil hele købesummen, inkl. evt. renter og gebyrer m.v. er betalt.

Tilbud:

RM Kirkeartiklers tilbud er gældende i 10 dage fra den dato, tilbuddet er dateret, medmindre andet fremgår af tilbuddet.
Accept af tilbud, der er RM Kirkeartikler i hænde efter acceptfristens udløb, er ikke bindende for RM Kirkeartikler, medmindre RM Kirkeartikler meddeler kunden andet.

Ordrebekræftelser:

Rm Kirkeartikler tilstræber at sende bekræftelse eller afslag af en ordre på produkter til kunden skriftligt 1 arbejdsdag efter modtagelse af ordren.
Afslag af ordrer skal være skriftlige for at binde RM Kirkeartikler.

Ændring af ordrer:

Kunden kan ikke ændre en afgivet ordre på special fremstillet eller hjemtaget vare uden RM Kirkeartiklers skriftlige accept.

Levering:

Vi sender alle varer i Danmark, efter gældende fragtpriser

Lagervarer afsendes normalvis fra dag til dag ved bestilling inden middag.
Øvrige varer leveres hurtigst muligt fra modtagelse af ordren.
Almindelige pakker afsendes med GLS, mens større forsendelser afgår som stykgods eller pallevare med fragtmand.
Kunden skal undersøge alle produkter ved leveringen.

Ved modtagelse af varerne skal synlige transportskader straks påføres fragtbrevet og reklameres overfor speditøren.
Hvis kunden opdager andre fejl eller mangler, som kunden ønsker at påberåbe sig, skal den straks meddeles skriftligt til RM Kirkeartikler.

Hvis en fejl eller mangel, som kunden opdager eller burde have opdaget, ikke straks meddeles skriftligt til RM Kirkeartikler, kan den ikke senere gøres gældende.

Forsinkelse: Hvis RM Kirkeartikler forventer en forsinkelse i leveringen af varer, informerer vi kunden om det og oplyser samtidig årsagen til forsinkelsen og ny forventet leveringstid.

Fortrolighed:

Kunden må ikke viderebringe, bruge eller overdrage RM Kirkeartiklers tilbud, priser, tegninger og andre erhvervshemmeligheder og oplysninger af anden art, til tredjemand uden vores accept.

Fortrydelsesret:

Varer tages kun retur efter forudgående aftale, og senest 14 dage efter varen er modtaget hos kunden.
Ved returnering af varer skal der altid vedlægges en kopi af ordresedlen.
Vi forbeholder os retten til at påberegne et evt. gebyr herfor.
Ordrer som vedrører specielt fremstillede varer, såsom alterlys med specialboring, skilte m. tekst mm eller andre hjemtagende varer som ikke er i program, tages ikke retur.

Garanti:

Der ydes den garanti og garantiperiode, som producenten foreskriver. Med mindre andet er aftalt, ydes der på køb i shoppen garanti gældende efter erhvervs rets regler dvs. 12 måneders reklamationsret. Reklamation skal ske straks efter en fejl eller mangel konstateres. Køber har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode på varen.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Firmanavn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af Jeres firmaoplysninger med det formål at kunne levere varen til Jer.

Ingen personlige oplysninger der registreres på www.rm-kirkeartikler.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos www.rm-kirkeartikler.dk
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos RM Kirkeartikler har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
I har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om Jer.